Brolæggger i Aabenraa & Sønderborg

Vi er Din lokale Anlægsgartner – find inspiration her og lad os stå for din næste opgave!

Professionel brolægning i Aabenraa og Sønderborg

Høj kvalitet og god service

Hos Havekompagniet tilbyder vi professionel udførelse af alle former for belægningsopgaver i betonfliser, natursten, græsarmering eller klinker i Aabenraa, Sønderborg og omegn.

Om det er trapper, støttemure, indkørsler eller noget helt andet, finder vi sammen med dig frem til den helt rigtige løsning til dit projekt.

Vores erfarne anlægsgartnere hjælper dig med gode idéer, så du får en løsning, du kan glæde dig over i mange år fremover.

Den personlige dialog med dig som kunde betyder meget for os, og vi kommer derfor gerne ud og ser på opgaven inden vi lægger os fast på den rette løsning.

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste belægningsprojekt. Vi kan kontaktes på tlf: (+45) 74 61 35 06 eller på mail: planter@havekompagniet.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig.

Se galleri med billeder fra vores mange opgaver lige her.

Ring til os på (+45) 74 61 35 06 for et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 74 61 35 06 eller send en mail til planter@havekompagniet.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 74 61 35 06
planter@havekompagniet.dk