Om os

Vi er Din lokale Anlægsgartner – find inspiration her og lad os stå for din næste opgave!

Lad os klare opgaven for dig

Vi klarer stort alle opgaver

Havekompagniet er din lokale anlægsgartner i Aabenraa, Sønderborg og omegn. Vi udfører opgaver som haveservice, brolægning, opsætning af hegn og meget andet – kort fortalt klarer vi stort set alle opgaver udenom dit hus!

Vi er som firma udsprunget af planteskolen i Sønder Hostrup, hvis historie går over 40 tilbage. Vi er i dag en lokalt forankret mindre virksomhed, og vi har som team over 30 års erfaring at dele ud af til vores kunder.

Service, kvalitet og rådgivning

Vi sætter fagligheden højt og sætter en ære i at overholde aftaler – du kan forvente at møde dygtige og imødekommende fagfolk, når du vælger os som samarbejdspartner.

Siden starten på rejsen har vores motto været ”Service – Kvalitet – Rådgivning” og det er ud fra disse værdier vi fortsat går til opgaven til glæde for både medarbejdere og nye som gamle kunder.

Vi glæder os til at hjælpe dig med netop din opgave – så kontakt os allerede i dag!

Se galleri med billeder fra vores mange opgaver lige her.

Ring til os på (+45) 74 61 35 06 for et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 74 61 35 06 eller send en mail til planter@havekompagniet.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 74 61 35 06
planter@havekompagniet.dk